Sunday, March 04, 2012

Rindu-rindu-kawan-yang-comel >:D


Dalam dunia ni, salah satu peristiwa yang boleh buat aku happy adalah bila dapat huha-huha dengan kawan-kawan seangkatan :D Tak kisahlah waktu bila pun. Waktu makan, mandi, tengok movie, bersantai etc etc.

Eh sebenarnya nak show off gambar aku berhuha kat webcam mase tengah wat dicussion kat library last year. Macam dah jadi kebiasaan kalau kat library tak akan menjadi apa yang dirancang. Contohnya macam aku nak siapkan bab 2 untuk thesis dan aku bajet boleh siap. Tapi tetap tak siap sebab tak boleh fokus la bila duduk library. Lagi-lagi kalau duduk bilik 24 jam tuh. Haihh.

#rinduzamanbelajar
















ohhhh @syulola :) @nurulnhs 

KITE RINDU NAK HUHA NGAN KORANGGGGGG

T________________T



1 comment:

  1. hahah.. kemain troll lagi muka2 kalian. hahha

    ReplyDelete

Selamat Maju Jaya ;D