Monday, January 09, 2012

Very the gembira walaupun hanya untuk seketika.


Assalamualaikum.



I'm done with my German Language paper. Perasaan jawab exam tadi agak neves jugak sampaikan boleh pergi toilet tunai hajat sebelum masuk dewan exam. Hukhuk. Tapi sebenarnya dah jadi routine kot setiap kali sebelum masuk dewan exam kena tunaikan hajat. Kalau tak memang cari nahas tak ada kerja nak keluar toilet time jawab exam. Aku benci situasi tu (-.-")


Di samping perasaan neves masih terselit perasaan excited nak pergi jawab exam. Yelah kan, paper first katanya. (-.-") Four papers to go. Hukhuk. Sebab apa aku kata excited? Sebab tadi masih boleh nak pakai eyeliner mascara and blusher kehkehkeh. Hover ke excited namanya tu ek?



Muka happy lepas dapat breakfast. Boooooolatttttttt giler muke tsk ! tsk !




Ini namanya SS (syok sendiri) Orang lain ambil gambar pakai dslr. Tapi aku ini je yang mampu hakhak.




Budak baru nak up. Mulut stok nak muncung itik je hahahaha.


Heh. Baru ingat hari ini ada perasmian voucher buku 1Malaysia untuk student IPT. Yeay! Mahu ambil boleh bagi kat my nephew. Berbakti katanya kuikui.



Okaylah babai !

Tschüss. 

6 comments:

  1. #bbnu = budak baru nak up. heee. :)

    ReplyDelete
  2. kau tau tak pic aku tu boleh kne copy masuk belog jilaka betol. cisciscis!

    ReplyDelete
  3. lyana dah follow sini dear :)

    wish u luck :)

    if sudi, follow lah lyana balik :)

    ReplyDelete

Selamat Maju Jaya ;D