Thursday, September 15, 2011

Semester baharuuuuu

Sem baru dah start since hari Isnin hari tu lagi. Aku adalah antara insan-insan yang sangat bertuah kerana masih mampu berada kat Uthm ni. Muahaha. Bertuah la sangat kann padahal malas giler nak attend class pagi-pagi.


*sigh*


Sem baru ni fakulti aku (FPTPK) dah pindah bangunan baru. Kemain eksaited nak explore bangunan baru. Batak katenya. Haha. Mana tak bataknya sebab dulu fakulti sekadar rumah kedai je. T__T So sekarang dah boleh la nak bangga sikit dengan fakulti sendiri walaupun masih banyak facilities yang belum complete. Paling ketara adalah tong sampah. Memang sebijik tong sampah pun tak jumpa kat fakulti. grrr.



Ok malas nak cerita banyak pasal fakulti.



Sem ni camera sentiasa berada dalam beg dan boleh camwhore bebanyak. Yeay!




Sem baru ramai gak yang tegur aku apesal montel je ni. Tak mampu nak jawab soalan-soalan macam tu.
*sigh panjang-panjang*



Sem ni masih naik BJU lagi huahua.


I'm now super senior wei. Perlu berbangga tak? Haha. Juniorssss always make wrong judge us. Senior ni bukan berlagak sebenarnya tapi seteresssss giler bangbenggg pasal PSM 2 grrrrr.


Ok itu je untuk entry kali ni, petang ni aku balik rumah yeay! 


okebai.


3 comments:

  1. haha.pegi class bawak camera eh?habis la bercamwhore je pasni.

    lawa la fak tu.

    ReplyDelete

Selamat Maju Jaya ;D