Thursday, September 22, 2011

Semalam di BP Mall Lepas 4 Bulan Tak Jejak


Hi ! hohoho


Semalam adalah aktiviti memenatkan diri di BP Mall. Aktiviti disertai oleh GDLKK (Geng Datang Lambat ke Kelas). Of course la 5 orang termasuk aku. Heuheu. Kitorang gerak dari hostel pukul 2 petang sebab 2 orang kawan ada appointment treatment kat Mayfair BP. Kemain kan. Makin gojes la dorang. Aku jugak muke makin sememeh dan bertambah kudut T___T



Okay. Aktivi tak menarik langsung sepanjang berada di BP Mall. Walaupun dah 4 bulan lebih tak jejak tapi langsung takde perubahan yang menarik kat BP Mall. Jenjalan masuk dari 1 kedai ke 1 kedai yang lain. Usha-usha barang lepastu adalah kitorang gedik kaki nak masuk kedai Living Cabin. Usha-usha bear-bear yang siyes comel lagi comel dari Dafi. Time tengah duk raba-raba bear-bear tu, tetiba owner (kot) kedai tu datang kat tempat kitorang pi raba-raba bear-bear tadi. Lepastu dengan aksi tak de adab dia tu terus susun bear-bear tu dengan kasar. Ala, macam orang tengah bengang. Kan korang kalau bengan suka hempas-hempas barang kan :P


So kitorang terkezut la. Dah la chinese man. Kalau tak bagi customer raba-raba bear kat situ jangan jual bear vudus. Baik ko jual condom je. Kuang ajar betul laki tu. Last-last terus blah dari kedai tu. Vengang ! grrrrrrrr


Lepas Asar, makhluk 2 orang yang buat treatment kat Mayfair tadi datang la ke BP Mall sebab nak tengok wayang Raya Tak Jadi. Sumpah tak best kot cerita macam tu masuk panggung. EhhabistukonakceritamacammanamasukpanggungBella? :P


Rugi betul tak tengok Johnny English Reborn tu. T__T


Nampak tak rantai owl yang aku pakai tu? Murah okay rantai tu. RM10 je. Ada je yang harga RM8.90 tapi takde yang owl huhu.





Ni 1st time ada makhluk dalam GDLKK pakai skirt pegi jenjalan. Kitorang ni bukan makhluk yang berfashionista sangat. Rasa terharu gile bila ada makhluk dalam geng tu pakai skirt HAHAHA.
Tapi kalau nak harap aku pakai skirt untuk jenjalan tunggulah aku dapat keyakinan yang TINGGI sikit. Sebab aku ni katek je, dahlah katek bambam pulak T__T





Segala gambar telah disponsor oleh kamera milik makhluk yang buat peace tu. 




See. I've told youuuuuuuuuuuu. She's wearing maxi skirt kan?

Aku ? T______T




Pompuan ni pulak banyak dia beli semalam. Haha. Akulah antara makhluk yang menghasut dia. Motif aku simple je sebab aku nak duit dalam account Muamalat dia sama nilai dengan duit dalam account Muamalat aku hikhik. Taktik mudah kan untuk bagi kawan miskin sesama dengan kite :P





-_____________________-"


Habis tengok RTJ terus gerak ke Parit Raja untuk makan kat Sofiya yang dah 2 tahun ditinggalkan gara-gara pernah jumpa pepatung dalam lauk paprik yang kawan aku order masa aku 1st year tahun 2009. HAHA. Erk?


Ok entry habes bai.


p/s: thankyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu NUFFNANG bagi 3 BE sekaligus. Insyaallah aku akan rajin update tiap-tiap entry walaupun entry aku tak best haha. 


2 comments:

  1. haaa memang rugi! best gila cite mistebin tu wooo. hahaha

    ReplyDelete

Selamat Maju Jaya ;D